Схуднення

Погодьтесь, що перше враження про людину складається із її зовнішнього вигляду. Сюди входить усе: зачіска, одяг, охайність і, далеко не в останню чергу, те яка у неї фігура. Повні люди, за загальноприйнятою думкою, - ліниві і не енергійні (звичайно, є багато вийнятків, але ж ми говоримо про перше враження). І навпаки ті, хто володіє привабливим тілом створюють враження працьовитих, енергійних і здорових людей. Саме з цією метою (щоб подобатись людям і приваблювати їх) дуже багато з нас хочуть привести своє тіло у гарну форму до настання літа. Про це і піде далі мова.
Для того щоб мати гарне тіло ви повинні дотримуватись наступних правил:
1. Не потрібно не їсти після 6 - це міф, головне не приймати їжу раніше ніж за 3 години до сну. Також не переставайте їсти взагалі, бо тоді організм не спалюватиме жир, а поїдатиме ваші мязи.
2. Кожного дня бігайте не менше як 15 хвилин в помірному темпі. Це спалюватиме жир, робитиме ноги гарними і сильними і підтримуватиме вашу серцево-судинну систему здоровою. Біг зменшує ризик серцевого нападу і інсульту (помірний біг, а не шалений біг до втрати свідомості, без контролю за пульсом).
3. Не захоплюйтесь качанням пресу, більше уваги приділяйте гімнастиці. Мязам живота вистачить два підходи в день по 15 разів, щоб тримати їх у тонусі.
4. Щоб схуднути потрібно приймати багато рідини, яка виводитиме жир з організму через піт.
5. Намагайтесь приймати їжу в одних і тих же дозах, в один і той же час.
Ось прості правила які, при їх сумлінному виконанні, допоможуть вам і вашій фігурі.



Источник: http://wmmail.ru/index.php?cf=articles-viewmyart&artid=30667
Категория: Спорт | Добавил: Саша (17.07.2019) | Автор: Александр Ярош E W
Просмотров: 325 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar